събота, 20 август 2016 г.

Меню за 90 дневната диета - Белтъчен ден

Здравейте!

Отдавна не съм качвала нищо за диетата и за тези от Вас, които четат от началото и се чудят...да още я спазвам и съм на 51-ви ден.

Тъй като скоро спирам диетата и влизам в преход към нормалното, но умерено хранене, си позволих да смеся месо с галета, а именно - fish fingers. Това са парчета бяла риба, оваляни в галета. Продават се полуготови и можете да ги намерите във фризерите на някой  супермаркет на достъпни цени. Ето и по-подробно менюто с рецептата:

За закуска както винаги ядох плодове. На обяд освен fish fingers ядох таратор.

Много лесно и бързо се приготвя обяда. Мисля, че даже няма какво да се обяснява, но реших да споделя с Вас идеята. 
В загрят тиган се капват няколко капки олио, може и зехтин. Изсипва се пакета с рибата в тигана и се пържи около 5 минути, докато позлатят от двете страни. След като сте ги изпържили, може да ги наредите на кухненско руло, за да се отцеди олиото. Както разбрахте изключително лесно и бързо стават, а и са много вкусни.

Всички знаем как се прави таратор - обелена и нарязана краставица се разбърква в купа с кисело мляко, разрежда с вода в съотношение с млякото 1:1, овкусява се и е готов за сервиране.
Вечерта изпих прясно изцеден сок от морков.
За да се възползвам от белтъчния ден хапнах и малко сиренце. Може да си направите айрян на този ден, месо, кашкавал пане и много др. 


Надявам се моето предложение да Ви е харесало. 

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар