неделя, 26 февруари 2017 г.

Зимни любимци

Здравейте! Днес искам да споделя с вас какво си купих от dm и мнението ми за продуктите.

Тази зима косата ми имаше ужасен период. Предполагам, че и влияят ниските температури. Беше накъсана, капеше и изгуби обема си. Освен, че се подстригах, реших да обърна внимание и на продуктите, които използвам за косата си. В dm намерих този шампоан на Balea, който помага на увредената от зимата коса. Придава блясък, обем, заздравява корените и предотвратява нацъфтелите краища. Също забелязах, че откакто го ползвам, косата ми не се наелектризира толкова много. Проверих всички съставки и всички са безвредни, с изключение содиум сулфат, който се използва в псевдо-натуралните марки (каквато не би трябвало да е Balea) и често го пишат като кокосово масло, а продуктът всъщност не съдържа такова масло. Содиум сулфата не е благоприятен за чувствителна кожа и може да раздразне. Скоро мисля да направя блог как да изберем правилния шампоан. 

Реших също и да започна да използвам спрей за толинна защита, защото винаги си суша косата, ако я оставя да съхне сама, ще съхне около 3 часа, но сешоарът малко или много я уврежда. Спреят на Balea е на бюджетна цена и мисля. че  има ефект, защото не усещам косата си толкова сухa и твърда като преди.




От Коледа исках хайлайтера  на Maybaline и все се случваше, че е изчерпан, но най-накрая го намерих. Много е лек и приятен, нанася се лесно и е много дълготраен. Има бляскави частици, които стоят наистина много добре на слънце. Ако имате нужда от такъв тип продукт, горещо ви препоръчвам да пробвате този.
















Надявам се да съм ви била полезна. До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар